Har problemer med hjemmesiden. Har skiftet fra Simplesite til Onecom. Se hele hjemmesiden på mobiltelefon.Jeg har arbejdet med kunst i 18 år. Jeg har afprøvet at male med olie, akvarel, alkohol ink, goache, tørpastel samt akryl, men foretrækker akryl. Jeg bruger overvejende spartel.


Jeg arbejder også med collage og grafik.


Når jeg fremstiller collage bruger, jeg papir(japanpapir), som jeg indfarver med akvarelfarve. Jeg bruger også nepalpapir, hvor jeg først laver et tryk med akrylmaling, derefter en collage og i nogle tilfælde slutter med et nyt mønster i guld (23,75 karat):


Jeg finder det spændende at eksperimentere med at tilføre sølv og guld i mine malerier, men også i mine collager og tryk.


Tidligere har jeg også arbejdet med keramik, hvor den rumlige dimension samt fremstilling af glasuren har haft stor betydning for mig som maler.


Jeg er specielt optaget af farverne og deres samspil. Tænker ofte i kontraster


Som kunstner bliver jeg hele tiden inspireret af nye ting, som jeg møder på livets vej. 


Jeg føler mig fri, når jeg maler og fremstiller værker, Jeg befinder mig i en verden uden for tid og sted. Her kan jeg udtrykke mine indre følelser, som jeg så formidler til beskueren, som så kan bruge det på sin helt egen unikke måde.